POLITICA GDPR

INFORMARE INIȚIALĂ PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Smart Electro Distribution privește cu seriozitate dreptul la intimitate și protecția datelor cu caracter personal.

 

Având în vedere prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date şi abrogarea Directivei 95/46/CE, dorim să vă informăm care este motivul pentru care vă prelucrăm datele cu caracter personal, în ce scopuri le folosim, condițiile în care le putem divulga terților și cum le stocăm în condiții de siguranță.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Va prelucrăm datele cu caracter personal, având în vedere faptul că sunteți reprezentant legal, împuternicit sau persoană de contact în cadrul colaborării cu firma dumneavoastra, în următoarele scopuri:

 

• Executarea contractului încheiat cu entitatea juridică pe care o reprezentați
• Conformarea cu normele și reglementările legale în vigoare
• Cooperarea cu autoritățile competente în vederea aplicării legii
• Cooperarea cu autoritățile publice
• Furnizarea produselor și încheierea contractelor de vânzare-cumpărare
• Prevenirea și detectarea infracțiunilor, precum și investigarea acestora
• Analiza și gestionarea riscurilor comerciale
• Pentru protejarea sau exercitarea drepturilor noastre contractuale și legale
• Gestionarea și pregătirea rapoartelor noastre interne
• Solicitarea unor feedback-uri sau participarea în cadrul unor sondaje care să ne ajute în pregătirea viitoarelor produse sau îmbunătățirea celor actuale
• Efectuarea de analize și cercetări de piață care să ne ajute în procesul de alegere a produselor, să înțelegem comportamentul clienților, preferințele acestora și tendinșele pieței și să dezvoltăm calitatea produselor noastre

 

CÂND COMUNICĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ PERSONALE TERȚILOR

 

Pentru ca toate activitățile enumerate mai sus să poată fi desfășurate în cele mai bune condiții, putem comunica datele dumneavoastră personale către terți, cum ar fi:

 

• Alte părți cu care avem încheiate contracte și băncile acestora, atunci când este vorba despre efectuarea oricărui transfer de fonduri
• Furnizorii pe care îi avem contractați pentru serviciile operaționale, firmele de curierat, telecomunicații, IT, plăți, prelucrarea, stocarea și arhivarea datelor, servicii de investigație aferente asistenței pentru clienți
• Oricăror parteneri de afaceri, cu scopul de a facilita tranzacțiile cu active comerciale
• Autorități publice, organe profesionale, autorități de reglementare pentru a ne conforma cu reglementările în vigoare

 

Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi transferate în afara Spațiului Economic European decât atunci când derulararea contractului depinde de acest lucru, însă se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare. În aceste situații se vor aplica măsurile de protecție necesare, iar dumneavoastră veți fi notificat atunci când este cazul.

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ CU PRIVIRE LA DATELE CU CARACTER PERSONAL

 

Cu excepția cazurilor în care legea prevede altceva, aveți urmăroarele drepturi:

 

• Dreptul de acces la date
• Dreptul de a fi informat cu privire la faptul că prelucrăm datele dumneavoastră și dreptul de a fi informat despre modul de prelucrare al acestora
• Dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt incomplete sau inexacte
• Dreptul la restricționarea datelor
• Dreptul la portabilitatea datelor, atunci când doriți să le transmiteți unui alt operator
• Dreptul de a obiecta
• Dreptul de a nu fi supus unei decizii indiviuale automatizate
• Dreptul de a vă adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
• Dreptul de a vă opune prelucrării

 

Pentru a vă exercita drepturile de mai sus, cu excepția adresării directe către ANSPDCP, puteți trimite o solicitare scrisă, astfel:

• În format fizic, la adresa Bd. Basarabia nr 256, Sector 3, București
• Online, printr-un email la adresa protectiadatelor@smartelectro.ro

 

Nu prelucrăm automat datele dumneavoastră cu caracter personal.

 

PERIOADA DE PĂSTRARE

 

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât este nevoie pentru a ne conforma cu obligațiile legale specificice domeniului nostrum de activitate, cu termenele de prescripție aplicabile sau obligațiile de arhivare impuse.

 

Smart Electro Distribution dorește să vă informeze că va depune toate eforturile necesare pentru a vă proteja datele cu caracter personal aflate în posesia noastră și va lua toate măsurile necesare pentru a împidica riscuri precum accesarea, colectarea, utilizarea, divulgarea, copierea neautorizată.

 

Nu prelucrăm automat datele dumneavoastră cu caracter personal.

 

Vă stăm la dispoziție pentru orice alte informații.
Smart Electro Distribution SRL

Albatros - brand romanesc de electrocasnice cu o vechime de peste 14 ani pe piata
Produsele Albatros se remarca prin eficienta economica, tehnologii moderne si designuri elegante si ...
Suntem tot timpul alaturi de clientii nostri, avand service-uri partenere in toate judetele tarii
Aparate frigorifice
Masini de spalat
Hote
Aspiratoare
Cuptoare
Electrocasnice mici
Home confort
PREZENTARE BRAND
Cu o vechime de 14 de ani pe piata de electrocasnice din Romania, Albatros isi castiga pe zi ce trece un loc important in casele romanilor, oferindu-le produse practice, moderne, fiabile la un raport excelent calitate-pret
Ne adaptam rapid cerintelor pietei si tinem pasul cu tehnologia, dezvoltand incontinuu gama noastra de produse. In fiecare an lansam peste 15-20 produse noi, in prezent oferta noastra cuprinzand peste 180 de electrocasnice mari si mici.
SUPORT CLIENTI
SC SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
Blv. Basarabia, nr. 256, Complex Industrial
Faur, depozitul 97A
Bucuresti, Romania

Service produse
021/242.31.71
Copyright © 2021 Smart Electro-Distribution SRL. Toate drepturile rezervate.