MASINA DE SPALAT RUFE ALBATROS AWM1272A++
Home » Masini de spalat rufe » Automate
 • Capacitate 7 kg
 • 1200 rotații/min.
 • Afişaj cu leduri
 • Programator electronic
 • 23 programe
 • Clasă energetică A++
 • Termostat reglabil
 • Programe rapide: 15/30/45 min
 • Auto-echilibrare tambur
 • Curăţare tambur
 • Opţiune "fără stoarcere"
 • Control antispumă
 • Protecţie la supraîncălzire
 • Blocare acces copii
 • Deschidere hublou la 180°C
 • Tambur inox(38 litri)
 • Cuvă poliplex
 • Dimensiuni brute: 650x555x885mm
 • Dimensiuni nete: 595x470x850 mm(LxAxH)
 • Greutate brută: 65 kg
 • Greutate netă: 61 kg
 • Garanție: 36 luni
 •  

  Ajutor în casa ta

  Coșul plin cu haine de spălat nu trebuie să te mai sperie! Uită de spălatul cu mâna, săpun de casă sau detergent manual!

  E timpul să faci alegerea potrivită pentru tine și familia ta! Cu ajutorul mașinii de spălat automate Albatros economisești timp prețios, uiți de oboseală și te asiguri că hainele tale vor fi tot timpul impecabile.

   

  inoxClasă energetică A++

   

  Mașina de spălat Albatros oferă eficiență și performanță cu un consum redus de energie electrică.

  Nu îți mai fă griji pentru factura la lumină și spală liniștit hainele, la final de lună singura diferență va fi calitatea neschimbată a îmbrăcămintei tale.  

   

  inoxCapacitate 7 kg - 1200 RPM

   

  Cu o capacitate de 7 kilograme, aceasta răspunde imediat nevoilor tale, iar tu economisești timp prețios. Rufele bine stoarse se usucă mai repede, nu? Profită de cele 1200 rpm dar și de posibilitatea de a selecta numărul rotațiilor pe care le dorești în funcție de hainele spălate și asigură-te că hainele vor fi tot timpul impecabile, ușor de uscat și călcat.

  De exemplu, centrul de centrifugare pentru hainele delicate este de 300-500 rpm, în timp ce pentru hainele mai groase acesta ar trebui sa fie in jur de 800 rpm, iar hainele de bumbac pot fi stoarse la 1200 rpm.

   

  inoxProgramator electronic - afișaj cu led-uri

   

  În garderoba fiecărei persoane există haine din diferite materiale iar modul de spălare diferă de la o haină la alta. Acum ai posibilitatea să alegi programul de spălare dorit în funcție de gradul de murdărie al rufelor, de materialul din care sunt făcute sau de accesoriile pe care le au aplicate.

  Programatorul electronic te ajută sa alegi numarul de grade la care vrei să speli, numarul de rotații și durata programului de spălare. Deasemenea, tu vei fi tot timpul la curent cu procesul nivelului de spălare datorită afișajului cu leduri

   

  inox23 programe de spălare

   

  Bumbac, sintetic, spălare rapidă? Alegi ce vrei, cum vrei! Mașina de spălat Albatros îți pune la dispoziție 23 de programe de spălare pentru toate tipurile de haine pe care le ai în șifonier.

  Printr-o simplă rotire de buton alegi programul potivit în funcție de nevoile tale din acel moment.

   

  inoxFuncție FĂRĂ STOARCERE

   

  Sunt haine care nu necesită stoarcere sau pur și simplu nu vrei tu ca acestea sa fie stoarse după spălare? Stai fără griji, poți selecta cu ușurință funcția „fără stoarcere” .

  Cu ajutorul acestei funcții protejezi hainele sensibile și, în același timp, te asiguri că acestea se vor călca mult mai ușor.

   

  inoxFuncție PRESPĂLARE

   

  Indiferent de programul de spălare selectat, poți opta, în același timp, și pentru opțiunea de prespălare. Astfel, în cazul în care hainele au un grad de murdărie mai mare, vor trece printr-un proces de prespălare înaintea programului de spălare propriu zis.

  La final, hainele tale vor fi impecabile!

   

  inoxControl antispumă

   

  Controlul antispumă te asigură că hainele vor fi limpezite foarte bine și că nu vor rămâne urme de detergent pe ele. În momentul în care se depistează și cea mai mică urmă de detergent, mașina de spălat va iniția o clătire suplimentară.

  Această funcție este una extrem de importantă, mai ales atunci când există persoane care sunt alergice la substanțele din detergenții de rufe sau în cazul în care în casă există bebeluși, a căror piele este extrem de sensibilă.  

   

  inoxPrograme rapide

   

  Daca ai ceva urgent de spălat, stai fără griji! Cu ajutorul programelor rapide de 15-30-45 minute rezolvi rapid problema petelor și ai hainele ca noi în mai puțin de o oră

   

  inoxProgram curățare tambur

   

  Prelungește durata de viață a mașinii tale de spălat cu ajutorul programului de curățare tambur.

  Acest ciclu de spălare este special creat pentru a curăța tamburul și cuva, executând o sterilizare a acestora la o temperatură de 90 grade pentru a crește eficiența și a spăla rufele mult mai bine

   

  inoxTimer

   

  Bucură-te de flexibitate! Mașina de spalat Albatros deține opțiunea de timer (3, 6 sau 9 ore).

  Astfel, poți băga rufele la spălat dimineața și poți amâna finalizarea procesului cu 3, 6 sau 9 ore, astfel încât programul să se finalizeze cand ajungi tu acasă

   

  inoxBlocare acces copii

   

  Fii fără griji! Te poți asigura ca cei mici nu vor avea acces la butoanele mașinii de spălat prin activarea modului de blocare acces copii. .

  Prin intermediul acestei funcții toate butoanele vor fi blocate, cu excepția butonului OFF

   

  inoxAvertizare sonoră

   

  Lasă mașina de spălat să își facă treaba, iar tu ocupă-te de alte treburi casnice. În momentul în care programul de spălare se va termina, aceasta va emite un semnal sonor pentru a te anunța .

   
  PRODUSE SIMILARE
  Capacitate 5 kg
  1000 RPM
  23 programe
  Capacitate 6 kg
  1000 RPM
  23 programe
  Albatros - brand romanesc de electrocasnice cu o vechime de peste 14 ani pe piata
  Produsele Albatros se remarca prin eficienta economica, tehnologii moderne si designuri elegante si ...
  Suntem tot timpul alaturi de clientii nostri, avand service-uri partenere in toate judetele tarii
  PREZENTARE BRAND
  Cu o vechime de 14 de ani pe piata de electrocasnice din Romania, Albatros isi castiga pe zi ce trece un loc important in casele romanilor, oferindu-le produse practice, moderne, fiabile la un raport excelent calitate-pret
  Ne adaptam rapid cerintelor pietei si tinem pasul cu tehnologia, dezvoltand incontinuu gama noastra de produse. In fiecare an lansam peste 15-20 produse noi, in prezent oferta noastra cuprinzand peste 180 de electrocasnice mari si mici.
  SUPORT CLIENTI
  SC SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
  Blv. Basarabia, nr. 256, Complex Industrial
  Faur, depozitul 97A
  Bucuresti, Romania

  Service produse
  021/242.31.71
  Copyright © 2021 Smart Electro-Distribution SRL. Toate drepturile rezervate.