HOTA ALBATROS H20AM ECO+
Home » Hote
 • 2 motoare
 • Filtru metalic dublu caseta
 • Lăţime 60 cm
 • Maro
 • Putere 94W W(2x45 W-motor + 1x4 W-bec LED)
 • Capacitate absorbtie 268.7-380.8 m³/h
 • 3 trepte de absorbţie
 • Consum anual de energie 52.9 kWh
 • Nivel zgomot <65 dB
 • Geam rabatabil
 • Butoane frontale
 • Dimensiuni brute: 647x548x182mm
 • Dimensiuni nete:600x500x140mm(LxAxH)
 • Greutate brută: 7.6 kg
 • Greutate neta: 6.6 kg
inox

Potrivită în orice bucătărie

 

Fie că ești adeptul bucătăriilor clasice, că preferi stilul modern sau vrei o bucătărie tradițională, hota Albatros este tot timpul o alegere potrivită.

Având un design simplu și culoarea maro, aceasta se va încadra perfect în bucătăria ta și te vei putea baza pe eficiența ei de fiecare dată când vei găti.

 

Eficiență sporită

 

Hota Albatros dispune de două motoare de 70W  fiecare și are o capacitate de absorbție a aerului de 138-263 m3/ora.

Fiind încadrată în tipul hotelor eco, aceasta are un consum anual de energie de numai 118kwh.

 

Evacuare la interior sau exterior

 

Poți alege modul de evacuare la exterior, prin intermediul burlanului, sau poți opta pentru recircularea aerului, în cazul în care nu gătești atat de mult.

Pentru evacuarea la exterior motorul puternic atrage aerul în interior, particulele sunt reținute in filtrul metalic, iar mirosurile neplăcute sunt eliminate în exterior cu ajutorul burlanului.
În cazul în care optezi pentru evacuarea la interior va fi necesară achiziționarea unui filtru de carbon. Evacuarea la interior presupune recircularea aerului astfel: motorul atrage aerul în interiorul hotei, acesta trece prin filtrul de cărbune și este eliminat în bucătărie mult mai curat.

 

Filtru metalic 

 

Uită de grija filtrelor pentru hotă. Nu va trebui să le speli după fiecare utilizare și nici să cumperi periodic altele.

Cu ajutorul filtrului metalic economisești timp și bani.Doar trebuie să îl dai jos și să îl speli la un anumit interval de timp

 
inox

Trei trepte de absorbție

 

Hota va absorbi cât vrei tu! În cazul în care fierbi apa sau ai pus ceva lejer pe aragaz poți selecta prima treaptă de putere pentru a împiedica formarea aburilor.

Dacă vrei să gătești o friptură aromată sau o ciorbă delicioasă poți selecta a doua sau a treia treaptă de putere și astfel să te asiguri că mirosurile neplăcute nu se vor răspândi în toată casa.

 

Fiabilitate și ușurință în utilizare

 

Butoanele hotei sunt dispuse în partea frontală pentru ca tu să ai tot timpul acces la ele. Hota este dotată cu geam rabatabil pentru o utilizare în siguranță și dispune de două becuri cu halogen care îți facilitează accesul la preparatele de pe aragaz.

Datorită materialelor de înaltă calitate din care este fabricată, aceasta poate fi ștearsă ușor cu servețel umed sau un burete nonabraziv.

 
PRODUSE SIMILARE
1 motor
Filtru acrilic 
Lăţime 50 cm
1 motor
Filtru acrilic 
Lăţime 60 cm
Filtru de carbune activ FCH-AS

1 motor
Filtru acrilic 
Lăţime 50 cm
Albatros - brand romanesc de electrocasnice cu o vechime de peste 18 ani pe piata
Produsele Albatros se remarca prin eficienta economica, tehnologii moderne si designuri elegante si ...
Suntem tot timpul alaturi de clientii nostri, avand service-uri partenere in toate judetele tarii
PREZENTARE BRAND
Cu o vechime de 18 de ani pe piata de electrocasnice din Romania, Albatros isi castiga pe zi ce trece un loc important in casele romanilor, oferindu-le produse practice, moderne, fiabile la un raport excelent calitate-pret
Ne adaptam rapid cerintelor pietei si tinem pasul cu tehnologia, dezvoltand incontinuu gama noastra de produse. In fiecare an lansam peste 15-20 produse noi, in prezent oferta noastra cuprinzand peste 180 de electrocasnice mari si mici.
SUPORT CLIENTI