CUPTOR ELECTRIC ALBATROS A45CRX2
Home » Cuptoare » Cuptoare electrice
 • Putere maximă 1800 W
 • Capacitate 45 litri
 • Culoare inox
 • ROTISOR
 • CONVECŢIE
 • Control temp. de la 90°C la 230°C
 • Temporizator 60 min+funcţia "stay-on"
 • Avertizare sonoră la terminarea programului
 • 4 elemente de încălzire din inox
 • Selector cu 6 funcţii
 • Tavă mare
 • Grătar din inox
 • Tăviţă colectare reziduuri
 • Dimensiuni suprafață de lucru: 378x278x50 mm
 • Dimensiuni tavă: 417x317x52 mm
 • Dimensiuni brute: 580x445x422 mm
 • Dimensiuni nete: 550x425x360 mm(LxAxH)
 • Greutate brută: 10.5 kg
 • Greutate netă: 7.7 kg
 • Garanție: 24 luni
 

 
inox

Modern și fiabil

 

Vrei să încălzești rapid mâncarea? Vrei să prepari un sandwich delicios și cald? Ai poftă de un tort cu mere sau biscuiți cu ciocolată? Ai în cap o rețetă inventivă pentru o prajitură sau vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu o friptură la cuptor?

Indiferent de dorințe, cuptorul electric Albatros A45CRX2 va fi aliatul tău de nadejde! Acesta este alegerea ideală pentru a crea mâncăruri speciale, inventive și delicioase pentru tine și familia ta! În plus, designul modern și inox-ul din care este confecționat îi găsesc locul rapid la tine în bucătărie.

 

Capacitate generoasă - eficiență maximă

 

Capacitatea de 45 de litri îți oferă un volum generos, încăpător pentru orice idee, pentru a prepara mâncăruri delicioase pentru tine și cei dragi .

Pune-ți în valoare creativitatea și surprinde-i pe cei dragi! Sandwichuri delicioase, carne, legume gratinate, prăjituri. Pe toate le poți prepara rapid și cu minim de efort cu ajutorul cuptorului Albatros A45B2, cu o putere de 1800 W.

 

Control absolut asupra Temperaturii și timpului de gătire

 

Tu decizi la ce temperatură vrei să gătești, cât timp ții preparatul la cuptor și ce program vrei să folosești! Cuptorul electric Albatros A45CRX2 este dotat cu funcția de reglare a temperaturii, pe care o poți seta între 90 si 230 de grate, iar funcția " Timer" îți lasă posibilitatea de a alege timpul de gătire între 1 - 60 de minute.

În plus, cuptorul are avertizare sonoră la terminarea programului, așa că, indiferent de ce faci în momentul respectiv, vei auzi când preparatul tău va fi gata.

 

Șase funcții de gătire

 

Poți coace, frige sau prăji fără nicio grijă! Cuptorul electric are 6 programe disponibile iar tu îl poți alege pe cel de care ai nevoie în funcție de preparatele pe care dorești să le faci.

1. Oprit
2. Ventilație și ambele elemente de încălzire, superioare și inferioare
3. Ventilație și elementele de încălzire superioare
4. Static - ambele elemente de încălzire , superioare și inferioare.
5. Rotisor si elementele de încălzire superioare
6. Rotisor, ventilație și ambele elemente de încălzire, superioare și inferioare

 

Convecție

 

Cuptorul Albatros vine dotat cu un ventilator și un sistem de evacuare care ajută la distribuția uniformă a aerului fierbinte în jurul alimentelor, asigurând : O gătire mai rapidă, uniformă, o rumenire mai frumoasă și o economisire a energiei de pana la 25%

 

Rotisor

Dintre numeroasele modalități de a pregăti masa, rotiseria ocupă un loc fruntaș. Cuptorul Albatros vine cu funcția de rotisare încorporată, asigurând pregatirea uniformă a cărnii.

Accesoriul pentru rotisat poziționat în centrul cuptorului asigură rotirea permanentă a preparatului în timpul gătirii

 
inox

Geam dublu

 

Cuptorul Albatros vine echipat cu geam dublu, din sticlă securizată, pentru a păstra cu exactitate temperatura din interiorul acestuia, rezistând cu ușurință la temperatura maximă de 230 de grade

 

Accesorii inclus

 

Grătar inox - materialele din care este confecționat îi asigură cuptorului electric Albatros o durată de viață îndelungată, acesta remarcându-se prin calitate si fiabilitate. Grătarul din interior este confecționat în totalitate din inox, fiind ușor de întreținut și având un grad mare de rezistență și durabilitate.

Tavă inclusă - pentru cele mai reușite preparate ai nevoie de o tavă potrivită în cuptorul tău! Cuptorul Albatros are tavă inclusă, așa ca scapi de această grijă. 

Tăviță pentru reziduri - curățarea cuptorului se face mai ușor ca niciodată. Cuptorul Albatros are prevăzută o tăviță pentru reziduri detașabilă, pe care o poți spăla ușor după fiecare utilizare a cuptorului

 
PRODUSE SIMILARE
Capacitate 45 litri
Putere maximă 1800 W
Convecție
Capacitate 45 litri
2 plite electrice
Rotisor
Capacitate 45 litri
Putere maximă 1800 W
Culoare neagră
Capacitate 45 litri
2 plite electrice
Putere maximă 3500 W (1800 W cuptor + 700/1000 plitele)
Albatros - brand romanesc de electrocasnice cu o vechime de peste 18 ani pe piata
Produsele Albatros se remarca prin eficienta economica, tehnologii moderne si designuri elegante si ...
Suntem tot timpul alaturi de clientii nostri, avand service-uri partenere in toate judetele tarii
PREZENTARE BRAND
Cu o vechime de 18 de ani pe piata de electrocasnice din Romania, Albatros isi castiga pe zi ce trece un loc important in casele romanilor, oferindu-le produse practice, moderne, fiabile la un raport excelent calitate-pret
Ne adaptam rapid cerintelor pietei si tinem pasul cu tehnologia, dezvoltand incontinuu gama noastra de produse. In fiecare an lansam peste 15-20 produse noi, in prezent oferta noastra cuprinzand peste 180 de electrocasnice mari si mici.
SUPORT CLIENTI
SC SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
Blv. Basarabia, nr. 256, Complex Industrial
Faur, depozitul 97A
Bucuresti, Romania

Service produse
021/242.31.71
Copyright © 2023 Smart Electro-Distribution SRL. Toate drepturile rezervate.