CU O VECHIME DE 18 DE ANI PE PIATA DE ELECTROCASNICE DIN ROMANIA, ALBATROS ISI CASTIGA PE ZI CE TRECE UN LOC IMPORTANT IN CASELE ROMANILOR, OFERINDU-LE PRODUSE PRACTICE, MODERNE, FIABILE LA UN RAPORT EXCELENT CALITATE-PRET

 

ALBATROS® - prezenți din 2004

 

CU O VECHIME DE PESTE 14 DE ANI PE PIATA DE ELECTROCASNICE DIN ROMANIA, ALBATROS ISI CASTIGA PE ZI CE TRECE UN LOC IMPORTANT IN CASELE ROMANILOR, OFERINDU-LE PRODUSE PRACTICE, MODERNE, FIABILE LA UN RAPORT EXCELENT CALITATE-PRET

 

 

Albatros - brand 100% romanesc

Suntem un brand 100% romanesc de electrocasnice si incercam sa ne adaptam in permanenta la cerintele pietei si nevoile clientilor nostri. Tehnologia avanseaza uimitor de repede, piata este din ce in ce mai dinamica, nevoile se maresc iar noi facem tot posibilul sa tinem pasul cu acestea. Incercam sa oferim clientilor nostri produse care sa le asigure confort, calitate si durabilitate in timp la cele mai competitive preturi. Gama noastre de produse se mareste in ritm rapid, avand solutii diverse pentru casa si familia ta. Ne mandrim cu o vechime de peste 14 de ani pe piata si cu feedback-uri pozitive de la clientii nostri .

Calitate si diversitate

Incepi si termini ziua cu Albatros. In oferta noastra gasesti o gama variate de produse, de la prepararea micului dejun si a cafelei sau ceaiului, pana la prepararea pranzului si a cinei. Suntem atenti si la confortul tau, de aceea vei gasi si produse menite sa iti simplifice activitatile zilnice, precum calcatul rufelor sau curatenia.

Design modern si fiabilitate

Ne adaptam cerintelor pietei si studiem timp indelungat designul produselor noastre. Oferim produse ergonomice, cu design-uri moderne si elegante si functii care sa va ofere calitate, confort, utilitate si usurinta in utilizare. Folosim materiale de calitate si ecologice, venind, astfel, si in spirjinul mediului inconjurator.

Raport excelent calitate-pret

Suntem brand romanesc si ne dorim sa oferim in permanenta clientilor nostri posibilitatea achizitionarii produselor de care au nevoie la cele mai bune preturi. Studiem piata, nevoile de consum si costurile si va oferim un raport excelent calitate-pret.

Suport pre si post vanzare

Suntem tot timpul alaturi de clientii nostri. Oferim suport in permanenta atat in procesul de pre-vanzare, cat si in cel post vanzare. Te ajutam sa alegi produsele de care ai nevoie, iti recomandam cele mai bune solutii in functie de nevoile si dorintele tale si iti raspundem la orice intrebare vis-a-vis de modul de functionare si utilizare ale acestora. In plus, oferim service cu acoperire nationala, pentru rezolvarea eventualelor probleme eficient si rapid.

ALBATROS - PE SUFLETUL TAU

Cu produsele Albatros iti asiguri un ajutor de incredere la tine acasa. Acestea vor raspunde nevoilor tale in orice moment, iar tu te vei bucura de calitate si confort, de o viata sanatoasa si mai mult timp liber pentru a-l petrece alaturi de cei dragi

 

 

 

 

De unde cumperi?

Încercăm în permanență să aducem produsele noastre cât mai aproape de tine! Produsele Albatros sunt comercializate, în prezent, în peste 200 de magazine partenere din țară și în mediul online in cadrul celor mai mari magazine de specilitate. Caută produsul dorit la cea mai apropiată sursă!

 

Albatros - brand romanesc de electrocasnice cu o vechime de peste 18 ani pe piata
Produsele Albatros se remarca prin eficienta economica, tehnologii moderne si designuri elegante si ...
Suntem tot timpul alaturi de clientii nostri, avand service-uri partenere in toate judetele tarii
Aparate frigorifice
Masini de spalat
Hote
Aspiratoare
Cuptoare
Electrocasnice mici
Home confort
PREZENTARE BRAND
Cu o vechime de 18 de ani pe piata de electrocasnice din Romania, Albatros isi castiga pe zi ce trece un loc important in casele romanilor, oferindu-le produse practice, moderne, fiabile la un raport excelent calitate-pret
Ne adaptam rapid cerintelor pietei si tinem pasul cu tehnologia, dezvoltand incontinuu gama noastra de produse. In fiecare an lansam peste 15-20 produse noi, in prezent oferta noastra cuprinzand peste 180 de electrocasnice mari si mici.
SUPORT CLIENTI
SC SMART ELECTRO-DISTRIBUTION SRL
Blv. Basarabia, nr. 256, Complex Industrial
Faur, depozitul 97A
Bucuresti, Romania

Service produse
021/242.31.71
Copyright © 2024 Smart Electro-Distribution SRL. Toate drepturile rezervate.